Sunfield Online | The Wedding Course start 3 april

Dé online cursus waar je alles leert over bruidsfotografie (en dit ook direct toepast). De cursus is inclusief 8 uitgebreide modules over bruidsfotografie, live-shoots en handige downloads.

Start: 3 april 2023

Sunfield Online | The Wedding Course start 3 april

Manon Hak

The Wedding Course gevolgd & binnenkort de livedag! Ik heb nog geen bruiloften gedaan maar door deze cursus ben ik wel een stuk wijzer geworden, niet alleen over de bruiloft fotograferen zelf maar ook over mindset, prijzen enz.. Eline verteld echt heel fijn, duidelijk & rustig! Ook kun je de video's altijd terug kijken waardoor je nog meer rust krijgt om de cursus te volgen! Ik ga in de toekomst zeker meer cursussen volgen, nu sparen voor sunfieldacademy.. Thanks voor de opstart als bruiloftfotograaf!

Yara Dragt

Ik heb de Sunfield Weddingcourse gevolgd en het is echt een dikke aanrader voor elke fotograaf die interesse heeft in trouwfotografie en daar meer over wil leren. Je krijgt enorm veel praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Ook is het heel fijn dat je altijd persoonlijk vragen mag stellen. Thanks Eliene & Sabrina